Kurserne i 2012 er på plads

Mellerup Højskole udvider programmet i sommeren 2012, hvor der afholdes to ugekurser.

I uge 27 (1.-7. juli) finder foredragsforeningen Studenterkredsens traditionsrige sommermøde sted i Mellerup. Titlen er “Livet Selv – en dannelsesrejse” og det fokuserer på dansk livsfilosofi og idéhistorie. Ugen består af foredrag, koncert, udflugt, sommerbal og meget andet.

I uge 28 (8.-14. juli) gentager vi vores sommerkursus “Livet, legen og musikken – en uge for hele familien”. Kurset indeholder et væld af aktiviteter for børn og voksne, både sammen og hver for sig. Kurset er ideelt for forældre og bedsteforældre med børn.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen.  Vi åbner for online-tilmelding i november, men hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du forhåndstilmelde dig ved at skrive til os under ‘kontakt’.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.

Comments are closed.