Livet, legen og musikken

En uge for hele familien – Uge 28, 10.-16. juli 2016

Læse mere om fagene på kurset
Se hele programmet for kurset
Tilmeld dig og din familie til kurset

Kurset  giver en enestående mulighed for intellektuel fordybelse, musikalsk udfoldelse, fysiske og kreative aktiviteter samt naturoplevelser for både voksne og børn. Livsglæden og fællesskabet er i højsædet på kurset, hvor alle er velkomne.

Dagen begynder med løb for de morgenfriske, morgenmad og morgensamling, hvor vi bl.a. synger fra Højskolesangbogen. Derefter er der fag for børn og voksne om formiddagen og en lang middagspause med mulighed for at hvile ud eller lave aktiviteter på egen hånd, inden eftermiddagsfagene begynder. Om aftenen er der fællesarrangementer med lege, boldspil, sang, musik, film, bål og aftenhygge. Der bliver serveret tre 100% økologiske måltider baseret på lokale råvarer, og der er kaffe og forfriskninger i løbet af dagen.

På kurset tilbyder vi fag for voksne og fag for børn og fællesfag for voksne og børn. For de mindste på 0-4 år vil der være Børnefræs med sjov og ballade om formiddagen og eftermiddagen. Her er voksne også velkomne.

I 2016 udbyder vi disse fag: Bonderøven special, vild med folkedans, livsoplysning, rytmisk musik, tons & tummel – boldspilsaktiviteter & action games, filmværksted, fortælling & teater, bonderøven junior, kreativt værksted, dans, fiskeri, natur, mød Afrika, samt havkajak.

Prisen er 3.850 kr. for voksne (fra 15 år) og 1.850 kr. for børn 1-14 år. For børn 1-5 år er prisen kun 850,-, hvis I selv medbringer seng eller madras. Børn på under 1 år er gratis. Indkvarteringen foregår i værelser med 2 senge. I priserne er inkluderet forplejning og alle aktiviteter, mens I selv skal medbringe dyne/sovepose samt sengelinned.

Man kan også deltage i Daghøjskolen med livsoplysning om formiddagen samt frokost mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Prisen for dette er 850,- kr. Deltagelse i livsoplysning to dage uden forplejning koster 250,- kr.

Obligatorisk medlemskab af Mellerup Højskoleforening på 200, – kr. er en del af prisen.

Vi glæder os til at se jer!

Hans Henrik Hjermitslev, kursusleder

Comments are closed.